سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش و دارایی، هر عیبی را می پوشانند و تنگدستی و نادانی، هرگونه عیبی را آشکار می سازند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]


.

امام جمعه بوشهر: توسعه بندرهای این استان ضروری است

سه شنبه 88/7/28 :: ساعت 9:58 صبح

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: باتوجه به موقعیت استراتژیک و اقلیمی خاص این استان در خلیج فارس توجه به زیرساخت بندرهای آن زمینه شکوفایی اقتصاد منطقه ای و ملی را فراهم خواهد کرد.
   
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری دوشنبه در جریان بازدید از روند اجرای طرح توسعه بندر بوشهر افزود:هرچند توسعه بنادر نیازمند اعتبار است اما اشتغالزایی، رونق اقتصادی و درآمد زایی آن به نسبت هزینه کرد، بالاتر است.
به گزارش ایرنا، وی اظهارداشت:بررسی کتب اطلس بنادر جهان نشان می هد بوشهر در بین دیگر بنادر دنیا دارای برد ملی و بین المللی است.
امام جمعه بوشهر یادآورشد:این امر باعث شده تا در ادوار مختلف تغییرات سیاسی جهان استان بوشهر در طرح های سیاست بین الملل مورد توجه بالادستی قرار گیرد.
وی گفت: حمله نظامی چهارگانه انگلیس در دهه های قبل به بندر بوشهر، و طرح سلطه بندری خاص توسط کشورهای بلژیک، پرتغال و هلند به بوشهر بیانگر اهمیت خاص آن در آبراه بین المللی خلیج فارس دارد.
صفایی بوشهری اضافه کرد:استان بوشهر افزون بر قابلیت ویژه بندری نماد و سمبل اقتدار صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور نیز به شمار می رود و شکست انحصار علمی استکبار توسط ایران اسلامی در عرصه انرژی صلج آمیز هسته ای در بوشهر تجلی پیدا می کند.
وی گفت:در حوزه اقلیم خلیج فارس استان بوشهر بدلیل قرار گرفتن در بین استان های هرمزگان و خوزستان برای اجرای طرح های توسعه ای از امنیت بیشتری برخوردار است.
امام جمعه بوشهر افزود:طراحی و برنامه ریزی اجرای طرح های توسعه ای در بندر بوشهر باید به گونه ای در سند چشم انداز 20 ساله انجام شود که زمینه بازگشت شکوه و جلال و نقش آفرینی در اقتصاد ملی و بین المللی را بیش از پیش فراهم کند.
وی یادآورشد:باتوجه به اینکه در گستره 625 کیلومتری سواحل استان بوشهر بنادر متعددی وجود دارد باید در قالب اجرای طرح آمایش با استحصال محوطه های نبدر از طریق دریا و عمق بخشی به کرانه ها ، ایجاد زیرساخت ها و مکانیزه کردن آنها زمینه بندر واحد در این استان فراهم شود.
صفایی بوشهری اضافه کرد: به هر میزان در زمینه صنایع گاز، نفت و پتروشیمی در استان بوشهر هزینه شود اما بنادر آن توسعه نباید امکان بهره برداری مفید از سرمایه گذاری های انجام شده وجود ندارد.
وی بااشاره به اهمیت جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر گفت: برای تربیت نیروی انسانی ماهر نیز باید دانشکده های علوم و فنون دریایی در این استان ایجاد شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز در این آیین گفت:هم اینک 11بندر تجاری و چندین بندر تخصصی صادرات مواد نفتی در این استان فعال است که در نیمه نخست امسال 15 میلیون و 883 هزارو 68 تن کالا در آن تخلیه وبارگیری شده است.
محمد راستاد افزود: از این میزان 9 میلیون و 347 هزارو 85 تن کالای غیر نفتی و مابقی نیز کالای نفتی است.
وی اظهارداشت: با اجرای طرح توسعه ای و ایجاد زیرساخت های بندری که از سال 84 در بندر بوشهر آغاز شده است و اعطای تخفیف سود بازرگانی رونق بنادر این استان افزایش یافته است.
راستاد یادآورشد: در استان بوشهر افزون بر بنادر تجاری یادشده 71 مورد تاسیسات ساحلی نیز وجود دارد که در زمینه صنایع مرتبط با نفت، گاز و پتروشیمی، صید و صیادی و قایق های تفریحی مورد استفاده قرار می گیرند.
این مقام مسوول اضافه کرد: بندر بوشهر قبل از اجرای طرح توسعه دارای یک پست اسکله به طول یکهزار متر بود و هم اینک دارای 13 پست اسکله به طول دو هزارو 87 متر است.
وی گفت: ظرفیت تخلیه و بارگیری کالاهای غیر نفتی در بندر بوشهر با اجرای طرح توسعه از دو میلیون و 860 هزار تن به پنج میلیون و 500هزار تن افزایش یافته است.

کلمات کلیدی: بندر بوشهر، امام جمعه بوشهر

¤ نویسنده: محسن فرامرزی

نوشته های دیگران()


لیست کل یادداشت های این وبلاگ

طراح قالب: ParsiBlog.com